KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor Szkoły

mgr Beata Pilarska

 

Wicedyrektor Szkoły

mgr Aneta Chlebna

 

Główny księgowy

mgr Maria Staniek

 

Kadra pedagogiczna Szkoły Podstawowej nr 2 im. Adama Mickiewicza w Głownie

  1. mgr Jan Balcerski – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: religia, wychowawca klasy;

  1. mgr Izabela Będor – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: biologia, wychowanie fizyczne, wychowawca klasy;

  1. mgr. Izabela Czerwiec – nauczyciel mianowany.

Stanowisko: logopeda;

  1. mgr Katarzyna Dębska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, wychowanie do życia w rodzinie;

  1. mgr Wioletta Dutkiewicz-Mucha – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: historia, wiedza o społeczeństwie;

  1. mgr Zofia Figurska – nauczyciel dyplomowany.
    Nauczyciel przedmiotu: edukacja wczesnoszkolna;

  2. mgr Alina Filipczak – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: język rosyjski, język polski, wychowawca klasy;

  1. mgr Katarzyna Flisiak – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotu: fizyka;

  1. lic. Przemysław Gibała – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie fizyczne, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Agnieszka Jakubowska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotu: historia;

  1. mgr Martyna Kabacińska – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: język angielski;

  1. mgr Małgorzata Kłosińska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: matematyka, wychowawca klasy;

  1. mgr Ewa Kowalska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: muzyka, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Agata Kubiak – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: geografia, przyroda, wychowanie w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Iwona Kwiatkowska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel bibliotekarz;

  1. mgr Agata Lisiewska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie fizyczne, edukacja dla bezpieczeństwa, matematyka;

  1. mgr Sylwia Machnikowska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: język angielski, wychowawca klasy;

  1. mgr Magdalena Majcher – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, rewalidacja;

  1. mgr Anna Romańczuk – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: religia;

  1. lic. Arkadiusz Mirowski – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie w świetlicy szkolnej, muzyka;

  1. mgr Olga Opalska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: biologia, chemia, wychowawca klasy, rewalidacja, informatyka;

  1. mgr Magdalena Skowron – nauczyciel stażysta.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Małgorzata Piela – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, etyka;

  1. mgr Malwina Pilarska – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: plastyka, technika, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Marlena Stań – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: nauczyciel wspomagający;

  1. mgr Katarzyna Stecko – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: informatyka;

  1. mgr Śliwkiewicz Aleksandra – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: język polski, wychowawca klasy;

  1. mgr Śnieguła Ewa – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: język niemiecki;

  1. mgr Małgorzata Trebik – nauczyciel dyplomowany.

Stanowisko: pedagog szkolny;

  1. mgr Roman Włodarczyk – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie fizyczne, gimnastyka korekcyjna, wychowawca klasy;

  1. mgr Arietta Wrońszczyk-Cygan – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Katarzyna Walczewska – nauczyciel stażysta.

Stanowisko: logopeda;

  1. mgr Małgorzata Kostrzewa – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotu: język polski;

  1. mgr Ewelina Burdka – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotu: język polski;

  1. Wanda Staniszewska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotu: język angielski, wychowawca klasy;

  1. mgr Iwona Pełka – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotu: język polski, wychowawca klasy;

  1. mgr Małgorzata Pawłowska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: matematyka, wychowawca klasy;

  1. mgr Biernacka Ewa – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotu: edukacja wczesnoszkolna;