KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor Szkoły - mgr Beata Pilarska

Wicedyrektor Szkoły - mgr Aneta Chlebna

Główny księgowy - mgr Maria Staniek


Kadra pedagogiczna Szkoły Podstawowej nr 2 im. Adama Mickiewicza w Głownie

  1. mgr Jan Balcerski – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: religia, wychowanie w świetlicy szkolnej, wychowawca klasy;

  1. mgr Izabela Będor – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: biologia, wychowanie fizyczne, gimnastyka korekcyjna, wychowawca klasy;

  1. mgr Katarzyna Dębska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, wychowanie do życia w rodzinie;

  1. mgr Urszula Dratkiewicz – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: historia, wychowawca klasy;

  1. mgr Wioletta Dutkiewicz-Mucha – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: historia, wiedza o społeczeństwie;

  1. mgr Alina Filipczak – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: język rosyjski, język polski, wychowawca klasy;

  1. mgr Katarzyna Flisiak – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: fizyka, doradztwo zawodowe;

  1. lic. Przemysław Gibała – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie fizyczne, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Agnieszka Jakubowska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotu: język polski;

  1. mgr Martyna Kabacińska – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: język angielski;

  1. mgr Małgorzata Kłosińska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: matematyka, wychowawca klasy;

  1. mgr Ewa Kowalska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: muzyka, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Katarzyna Krzemieniewska-Szulc – nauczyciel stażysta.

Nauczyciel przedmiotu: język hiszpański;

  1. mgr Agata Kubiak – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: geografia, wychowanie w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Iwona Kwiatkowska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel bibliotekarz;

  1. mgr Agata Lisiewska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie fizyczne, wychowawca klasy, edukacja dla bezpieczeństwa, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Sylwia Machnikowska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: język angielski, wychowawca klasy;

  1. mgr Magdalena Majcher – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: język polski, wychowawca klasy, rewalidacja;

  1. mgr Joanna Mazurkiewicz – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: religia, wychowawca klasy;

  1. mgr Izabela Michowska-Kmieciak – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna;

  1. lic. Arkadiusz Mirowski – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie w świetlicy szkolnej, muzyka;

  1. mgr Andżelika Modlińska – nauczyciel stażysta.

Nauczyciel wspomagający;

  1. mgr Olga Opalska – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: biologia, chemia, wychowawca klasy, rewalidacja;

  1. mgr Pakowska Bożena – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Małgorzata Pawłowska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: matematyka, wychowawca klasy;

  1. mgr Małgorzata Piela – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, etyka;

  1. mgr Malwina Pilarska – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: plastyka, wychowawca w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Małgorzata Sicińska – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna;

  1. mgr Marlena Stań – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: edukacja wczesnoszkolna, rewalidacja;

  1. mgr Katarzyna Stecko – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: matematyka;

  1. mgr Śliwkiewicz Aleksandra – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: język polski;

  1. mgr Śnieguła Ewa – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: język niemiecki, wychowanie w świetlicy szkolnej;

  1. mgr Małgorzata Trebik – nauczyciel dyplomowany.

Stanowisko: pedagog szkolny;

  1. mgr Alina Walczak – nauczyciel dyplomowany.

Nauczyciel przedmiotów: informatyka, technika;

  1. mgr Krzysztof Wawrzyn – nauczyciel stażysta.

Nauczyciel wspomagający;

  1. mgr Roman Włodarczyk – nauczyciel mianowany.

Nauczyciel przedmiotów: wychowanie fizyczne, wychowawca klasy;

  1. mgr Arietta Wrońszczyk-Cygan – nauczyciel kontraktowy.

Nauczyciel przedmiotów: język angielski, wychowawca klasy;

  1. mgr Angelika Wypych – nauczyciel kontraktowy.

Stanowisko: logopeda.